ANNONS

Nya skönhetsrutiner

Vissa skönhetsprodukter jag använder fastnar jag för och fortsätter att använda i all evighet. Min kajal från Lancome är en sån, som jag köpt ny i säkert 20 år. Sjukt! 20 år… Ibland känns det fortfarande som jag är 20 någonting, men jag är 35 nyss fyllda. Mascara byter jag lite mellan och ibland fastnar jag för en favorit som får stanna kvar månad in och månad ut. När Skincity släppte MTM och deras foundations, solpuder, rouge och highlighter fastnade jag direkt. Jag använder deras solpuder i färgen SB2 eller SB3. När jag jobbade där hade jag dessutom sjukt bra rabatt, det bidrog till köpen. Deras foundation (den flytande) såg jag hade kommit in i halvfärger, så jag tänkte testa en sån ny när nyans 3 är för mörk och 2 är för ljus. Det funkar att blanda, men sminkväskan blir rätt tung med alla produkter. (Lyxproblem, I know)

IMG_3296

Jag var osminkad när jag kom till Jessica så jag testade hennes nya foundation från No7 i färgen Deeply Ivory. Superbra, så den ska jag också klicka hem.

IMG_3302

Här är min stora sminkväska som jag bär med min överallt. När jag jobbar på Danderyds sjukhus packar jag över några av produkterna i en liten sminkväska som jag tar med mig till avdelningen. En foundationborste, en puderborste, läppstift och spegel. 

IMG_3301 2

Ser ni det fina pepparkakshuset bakom? Jessica och Elsa pysslade ihop det igår, det är ett växthus. Jag ska faktiskt testa om jag kan göra ett likadant med hjälp av hennes guide i bloggen och hennes mallar.

IMG_3299

Där bakom ser ni solpudret från MTM som jag använder. Även om jag är avslappnad i ansiktet åker min mungipa upp, som om ansiktet vill vara glatt. Jag är för det mesta en glad person, med dippar då och då såklart. Just nu känns livet lite rörigt, men jag hoppas kunna landa ordentligt på fredag när flytten går. Och! I morgon startar min utredning för adhd. Det ska bli skönt att få komma igång med den och se om jag kan få hjälp. När jag sökte hjälp hos min husläkare sa han ”Varför vill du veta om du har det?”. För mig handlar det inte om att jag vill veta. Det handlar om jag behöver veta. Antingen så är jag bara en person med svårt att koncentrera mig och fokusera på saker länge. En person med noll organisationsförmåga som ofta avbryter människor mitt i meningar. Eller så har jag adhd och kan få hjälp. Vi får helt enkelt se vad utredningen visar.

10
77

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00