ANNONS

Svävar på moln

Jag ska inte tjata om hur kul det är att jobba på Danderyd, men det är SÅ kul. Jag trivs så bra! Idag, precis som de andra dagarna, har tiden gått så fort. Vips är klockan 15:00 och det är dags att gå hem. Nu sitter jag på kontoret och väntar på Jessica och Monkey. Vi ska spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden.

IMG_3034

Ljuset i huset är så himla fint, så jag passar på att njuta så mycket jag kan nu sista dagarna. 

IMG_3013

Jag ska sätta upp en industrivägg i nya lägenheten och funderar på om jag ska måla väggarna i den hörnan mörkt blå, som jag hade i lägenheten i Sollentuna. Jag tycker att blått, speciellt när det är mörkt, ger en sån ro i själen. 

IMG_3031

Älskar den här bilden, vill förstora den och ha den som tavla hemma.

IMG_3039

Jag behöver verkligen gå och lägga mig tidigare än jag gör just nu. Jag somnar strax efter 23 och klockan ringer 05… Det blir inte så många timmars sömn. 

IMG_3048

Den här bilden är också en favorit. Monkey är den fluffigaste hunden jag någonsin klappat på. Alla man möter säger att hon ser ut som en nallebjörn, och det gör hon verkligen. Nu kom Jessica, så nu ska vi podda. Vi hörs i morgon!

7
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00