ANNONS

Mitt nya (gamla) jobb

Jag har precis kommit hem från Danderyds sjukhus och är helt lyrisk. Jag vet att jag är lite knäpp som älskar sjukhus, men då är ju jag verkligen rätt person på rätt plats. Jag tycker att allt på jobbet är roligt. Jag vet inte om jag skrivit om det här, men jag har fått ett vikariat på Danderyds sjukhus. Jag ska jobba varannan vecka (när jag inte har barnen) i ett år från och med nu. Jag kollade upp innan hur jag skulle göra med min älskade hund och det har löst sig. Som tur är finns det många i min familj som gärna hjälper till med henne. Just nu är hon hemma hos mamma och jag var där och gosade med henne och tog ut henne på en promenad efter jobbet. Hunden alltså, inte mamma. N hjälper också till, han saknar Monkey massor, vilket jag verkligen förstår. Det är nåt speciellt med den där hunden.

IMG_3066

Under arbetspasset gick jag 12.000 steg och är nu rätt trött i fötterna. Jag satt ner i 10 minuter under lunchen innan det var dags att jobba igen. Tänk att denna hemska pandemi ändå kunde föra med sig något bra. Jag menar inte att det finns något positivt med Corona, missförstå mig inte där. Jag tycker att det är skit och det har ställt till med massor, för många jag känner. Och såklart inte känner, men det är ett vidrigt virus. Men hade det inte varit för pandemin hade jag inte hoppat in och börjat jobba i våras. Jag hade nog inte insett att det är på sjukhuset jag faktiskt ska jobba. Jag tror att det är fler än jag som fått sig en tankeställare när det kommer till jobb, just under pandemin. Vårt företag börjar komma på fötter, men jobbet på sjukhuset är så värdefullt för min ekonomi. Det är verkligen ingen hög lön, men jobbet där ger mig så mycket mer. Det ger mig kunskap, ett nätverk och jag får vara på en plats där jag trivs till 100%. Det är värt mer än pengar för mig.

IMG_3071

Jag hade gjort i ordning en matlåda som jag glömde hemma imorse. Så jag fick smita ner och köpa lunch, en pastasallad med fetaost, soltorkade tomater och parmaskinka. Väldigt god!

Nu väntar några timmars studier innan det är dags att sova. När jag har jobbat är jag väldigt mycket upp i varv, så det är inte så lätt att somna även om jag vet att väckarklockan ringer kl 05:00.

3
115

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00