ANNONS

Vem är jag?

Vad roligt att ni är så många nya som har hittat hit. Jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om mig själv. Jag är 35 år och mamma till två barn, Alice 6 år och Philip 5 år. (13 1/2 månad mellan barnen). Vi bor just nu i ett hus men ska flytta till lägenhet. Jag jobbar med sociala medier och deltid på Danderyds sjukhus. Jag pluggar just nu till undersköterska vilket är det roligaste jag gjort! Allt är kul!

Jag började blogga 2012, då var det en blogg om mitt och S stundande bröllop. Efter bröllopet blev jag gravid och då bloggade vi båda om livet som skulle komma. Om ett nytt liv som mamma och pappa. Bloggen fortsatte följa med oss båda, tills dess att vi valde att gå skilda vägar. 2017 skrev vi på skilsmässopapperna och det var vidrigt. Jag får fortfarande ångest när jag tänker på våren, sommaren och hösten 2017. Jag var så oändligt ledsen och så trasig. Jag mår en miljon gånger bättre nu. Tack och lov!

IMG_2749
Jag driver Tvillingpodden tillsammans med min tvillingsyster Jessica sen sex år tillbaka. En humorpodd om relationer, könsorgan och trams. Ta gärna podden med en nypa salt och lyssna på den om du har en tråkig dag och behöver skratta. Jag har hört om flera som ramlat av sina löpband på gymmet, pga mkt skratt.

Jag blev mamma 2014, till lilla Alice.

I september 2015 var jag höggravid och den 3 september på förmiddagen föddes min son i ett badkar på BB Sophia.

Tvåbarnsmamma på min 30-årsdag.

I början på 2018 träffade jag kärleken igen. Jag och N bestämde oss för att flytta ihop och vi blev en stor bonusfamilj. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med allt. Så jag flyttade därifrån i somras. Jag har nu hyrt ett hus vid havet, ett ställe där jag verkligen trivs. Men eftersom det var en begränsad hyresperiod valde jag att nu köpa en lägenhet. En lägenhet som bara är min och barnens. Det blir skönt med en nystart känner jag. För allas skull.

Jag är tacksam för min och N:s relation och allt det gav. Vi har alltid varit snälla mot varandra och det är jag glad över. Inga hårda ord som jag ångrar. Mycket tack vare att jag gått i KBT och arbetat med min ilska.

Jag är för det mesta glad, men har en del dippar av ångest. Jag har två tatuering och en som jag har tagit bort. Jag ångrade ett hjärta jag gjorde på handleden samma stund som tatueraren satte nålen i huden. Så dumt.

1725A28F-D62A-4A76-8511-C57C001C552D

Världens gulligaste hund heter Monkey och är ett år. Hon bor hos mig och barnen och ibland tar N hand om henne. Och Jessica och mamma. Jag är så tacksam över den hjälpen jag får med henne och alla älskar henne precis lika mycket som jag gör. Hon är den gosigaste hunden jag mött, precis det som jag önskade mig när jag köpte henne.

Det var lite mer om mig. Nu får ni gärna berätta om er. Var bor du? Är du i en relation? Har du barn? Vad jobbar du med? Pluggar du? Berätta! <3 Hur hittade du hit? Och vad vill du läsa mer om. <3 Din kommentar betyder massor ska du veta.

24
77

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00