ANNONS

Vabbfredag

Tack för alla fina kommentarer angående att jag börjat plugga till undersköterska. Det värmer i hjärtat! Det är fint att se att ni är fler som läser som jobbar inom vården, och älskar det! Jag känner verkligen att jag är rätt person på rätt plats, när jag är på sjukhuset.

Idag är jag hemma med båda barnen som är förkylda… Jag undrar hur många vabbdagar man kommer samla på sig under den här hösten och vintern. Jag antar att det blir en hel del… Men det är i rådande pandemi bättre att ta det säkra före det osäkra, jag hoppas att fler människor respekterar det så att vi får stopp på den här smittan.

BA02B56B-6167-4CBB-831A-C3E945B4A27A

Träningstights och collegetröja = sköna, mjuka kläder och snälla tankar om mig själv. Efter veckans dödsfall är jag skör och har extremt nära till tårar. En tanke och tårarna rinner nedför mina kinder. Skönt, men också jobbigt. 

B1A3FB47-04E3-4C83-B6D4-5FC97EA4E947

Lite smink för att ändå känna mig piggare. Om jag inte går upp på morgonen och gör mig i ordning ordentligt är det lätt att jag känner mig sjuk. Någon som känner igen sig i det? Jag behöver få komma upp, ta en dusch och sminka mig. Sen behöver jag inte ha jeans och skjorta på mig för att känna mig pigg och frisk. Dagar som dessa är det så skönt med träningstights. Älskare!

3
71

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00