ANNONS

Barnen nära

Det är verkligen underbart för själ och hjärta att barnen är hemma igen. Det blev några dagar mindre på grund av det jag skrev om i mitt förra inlägg. Min älskade faster har gått bort, efter år av sjukdom. Jävla cancer. Jag står inte ut med sjukdomen, den förstör så mycket. För så många. Igår när jag var och hämtade ut medicin på apoteket köpte jag mitt tredje rosa band. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Jag tror att många tänker att ”min lilla 20-lapp gör ju ingen skillnad” Men den gör ju det. 

6M6A4670

Monkey min älskade hund, hon ger också så mycket kärlek och energi dessa tunga dagar.

IMG_1261

Igår hjälpte Philip till med ett samarbete med Zcooly. Idag ska Alice få hjälpa till. Det är roligt när båda vill vara med. Skulle de säga nej, skulle jag inte kräva att de är med på mina samarbeten. Det ska vara kul, annars kan det vara.

IMG_1353

Jag skrev förut att jag skulle berätta en sak för er, att jag väntade på ett positivt samtal. Det blev inte så. Jag hoppade på två olika budgivningar på två olika hus. Först förlorade jag den ena, blev ledsen, hittade ett nytt hus och började buda. Men just nu är det kaos på bostadsmarknaden. Jag tror att det är många som skiljer sig eller separerar och behöver köpa något i panik. Jag har ju verkligen ingen panik. Jag får hyra huset till sista april, så jag har tid på mig. Men som ensamstående och egenföretagare är det inte helt lätt att låna hur mycket som helst.

Idag sitter jag och Annika på kontoret och jobbar. För mig blir den lite jobb och massa plugg. Jag har börjat plugga mitt i allt kaos som råder, mer om det senare i veckan.

3
63

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00