ANNONS

Målar på beställning

Jessica har alltid varit bättre än jag på att måla, rita och sjunga. Hon har alltid varit bättre på att dansa och komma på roliga lekar. Eftersom vi är enäggstvillingar är det lätt att människor i vår närhet jämför oss med varandra. Det förstår jag till 100%. Jag jämför mig med Jessica hela tiden. Och jag vet att hon jämför sig med mig. Det kan handla om utsidan, men även om jobbförfrågningar, samarbeten och som jag nämnde, det kreativa. Jag VET att Jessica målar bättre. Jag VET att jag inte kan ta en ton rätt när jag försöker sjunga. Men vad spelar det för roll?

astronaut_lagergren

Jag målar gärna, jag älskar det! Och jag målade en tavla till pappa nu när han fyllde 60 år. Jag tänkte att jag kunde börja ta beställningar på liknande tavlor till er som följer mig. Kanske till en pojkvän, flickvän, pappa eller mamma? Eller en son eller dotter? Jag gör tavlorna personliga i form av namn och födelsedatum på. Och man får själv välja om man vill ha med några citat, kanske några meningar från en låt eller liknande. Maila mig om du vill veta mer! Angelica.lagergren@icloud.com

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00