ANNONS

Hur går det med ditt doulauppdrag?

Jag har fått flera frågor om jag jobbar som doula, eller om det bara var nåt jag ”hoppade på” för att det lät kul. Jaaa! Jag jobbar som doula och jag ÄLSKAR det. Verkligen ÄLSKAR! Jag har haft mitt första par och om några veckor är det dags för mitt andra par. Första förlossningen var magisk att få vara med på. Det känns så fint att få vara med om det mest privata man kan uppleva.

Paret som jag var doula åt smsade förra veckan och skrev så fina ord om förlossningen att jag började gråta. Så rörd. Vi har haft eftersamtal och allt är liksom klart. Men de timmarna inne på BB Stockholm kommer alltid finnas med mig. Jag tycker att det är underbart att vara doula, men var så sjukt nyfiken på exakt allt som barnmorskorna gjorde. Som ni vet pluggar jag naturkunskap nu (tuffare än jag trodde rent tidsmässigt!) och det är för att jag vill plugga till sjuksköterska. Och sen vidareutbilda mig till barnmorska.

jessicalagergren_bbstockholm

Jessicas förlossning! Jag hoppas att hon ska skaffa fler barn så att jag får vara med.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00