ANNONS

Bravecto mot fästingar

/

Eftersom vi är ute med Monkey i skog och mark rådfrågade jag med veterinär om att ge henne fästingmedel. Jag hörde mig för i olika forum, uppfödare och som sagt, veterinär. Jag hoppas att det ska fungera på Monkey och att biverkningarna blir så jobbiga. I morse när vi var ute på promenad kräktes hon… Men jag hittade en halv knapp i hallen när vi kom in, så det kan lika gärna vara någonting hon har ätit. Ni som har hund och katt som testat fästingmedel, har de påverkats av dessa?

6M6A2802
Jag såg ett tips om en borste i en grupp jag är med i på Facebook, som man kan borsta igenom hunden efter varje promenad. Den fångar då upp fästingar och smuts. Jag ska beställa hem en pronto.

karda-bambu-stl-l-l-40
Jag köpte en sax från samma märke när Monkey var en minimajs. Jag tyckte att den var alldeles för dyr (300 kr) men är så glad att jag har den nu. Det krävs en hel del saxar, borstar och kammar för att hålla ordning och reda på hennes päls. Har du en hund med mycket päls? Om du har tips på ”verktyg” du använder dig av får du gärna kommentera.

5
21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00