ANNONS

Underhåll av bloggen

Halloj! Nu är jag tillbaka efter tekniskt underhåll här i bloggen. Det känns så konstigt när det blir några dagar utan att blogga. Tomt. Ungefär som att man glömt nåt hemma. Typ plånbok eller nycklar. En känsla av ”det är nåt som saknas” försvinner aldrig. Undrar hur länge den skulle sitta i om man bestämde sig för att sluta blogga? Det har jag visserligen inga planer på. Jag älskar kontakten med er. Tack för er feedback angående min nya sajt doulalagergren.com. Jag hör vad ni säger angående referenser och har nu uppdaterat sidan.

Min ton mot en av följarna uppmärksammades och det skrevs att jag inte kan ta kritik. Men grejen är den att denna läsare aldrig har någonting positivt att säga. Någonsin. Jag blir bara alldeles matt av hens kommentarer. Hos mig och hos andra bloggare. Jag får inte upp några bilder här i bloggen just nu, men ville ändå säga hej. Underhållet passade i och för sig bra in tidsmässigt. Jag har legat nedbäddad i feber och halsont. Idag är första dagen jag känner mig okej, men är inte frisk tyvärr.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00