ANNONS

Bus eller godis – det var ju så kul!

/

När Alice frågade om de fick gå bus eller godis sa jag först nej. Jag tycker att det är en jobbig känsla med barn som tigger… Det är såklart gulligt med alla små spöken, pumpor och vampyrer, men jag vet inte. Det var bara nåt som tog emot. Men när vi kikade ut genom fönstret och såg ”alla” barn i hela Silverdal gå bus eller godis gav jag med mig. Och gud så kul vi hade! Alice ville vara katt och Philip ville vara pumpa. Jag snabbsminkade mig till ett skelett!

IMG_0216

Många hus hade tänt fina pumpa-lyktor och var så glada när vi knackade på. Jag var lite nervös över att någon skulle vara arg, men vi märkte inga sura miner. Nicklas gick all in på vår balkong (bor på bottenvåning) och satte upp spindelnät och spelade läskig musik. Vilken kväll! Det är så kul när man kan gå all in, barnen njöt verkligen. 

IMG_1907
IMG_1903
Bästa trion <3

IMG_0209
Mot slutet av kvällen hade en hel del smink försvunnit, men fint ändå tycker jag!

Gick ni bus eller godis? Det var en mysig grej att göra tillsammans. Idag är vi hemma hos min mamma och i eftermiddag ska vi på Halloweenfest hos Elsa. Ska bli kul! Ikväll blir det middag och fredagsmys hos barnens morfar. Vi maxar verkligen höstlovet med människor som barnen älskar. Deras moster Caroline kommer också att vara där, till allas vår stora lycka.

2
57

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00