ANNONS

Kvällsjobb när barnen somnat

/

Jag har precis lyckats natta båda barnen och är redo för ett par timmars kvällsjobb. Jag har en telefonintervju inbokad vid 20:30 och sen ska texten skrivas ihop. Med barn på 4 och 5 år går det inte göra den typen av jobb på dagen. Jag kan absolut chansa och låta de sitta med sina paddor eller kolla på en film. Men det kan gå på en sekund från att de är sams till att de bråkar. Jag känner igen mig mycket i mina barn, från när jag och Jessica var små. Vi kunde också vara världens bästa vänner för att sekunden efter slita av varandra håret. Så som vi slog varandra… Inte okej.

Här är en bild från en julafton hemma hos farmor när vi var små. Älskade, fina farmor. Alla i släkten slåss om att få ha henne på julafton. Jag önskar att vi kunde fira alla tillsammans. Alla familjer, kusiner och kusiners barn. Om man ändå hade ett slott… Nåt år måste vi göra det. Det vore så kul!

En bild från Årets mama… 2016 tror jag att det var. Jag och Jessica ska dit igen men har ingen aning om vad vi ska ha på oss. Jag känner att det vore kul att ha nåt helt annorlunda från det vi brukar ha. Båda gillar ju svarta klänningar med spets. Men det vore kul med färg. Kanske någon kostym i neon eller nåt. Jag ska se vad vi hittar… Men tiden är knapp. På onsdag åker jag ner till Skåne för att gå min utbildning till att bli doula. Kanske får överlåta klädinköpen till Jessica och bara lita på att kläderna passar. Jag kommer hem natten till måndag och på måndag kväll är Årets mama…

Lilla damen i poolen! 

Nu ska jag läsa igenom alla frågor till intervjun och sen bege mig in i sovrummet. Det är nackdelen med att bo så pass mycket mindre än vi gjorde förut… Att det inte finns någon plats att gå undan på när man behöver jobba. Eller vara ifred. Det är inte optimalt att sitta i sängen och jobba, men det får gå.

I en drömvärld ska jag ju inte behöva sitta och jobba på kvällar, men ibland går det bara inte få ihop. Hoppas att ni har ett fint höstlov med lite ledighet. På fredag ska jag försöka ha en helt ledig dag! <3

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00