ANNONS

Torrevieja, alla bilder!

/

Jag vill sammanfatta resa till Torrevieja med orden KÄRLEK! Det är när jag umgås med mina släktingar som jag inser varför jag är som jag är. När jag är med min farbror, faster, farmor, kusiner och pappa – då förstår jag. Då känner jag mig inte som en udda fågel. De är som jag. Jag älskar att umgås med min fina, fantastiska släkt. Nu var inte farmor, pappa och min ena faster med. Men trots det blev vi ett gäng på 9 personer. Middagen på fredagen när vi alla sågs och åt tillsammans är den roligaste middagen på länge. Jag har inte kollat med släkten om de vill vara med på bild, så det blir rätt många selfies. Jag vill åka på en ny syskonresa, eller en släktresa. Pappa fyller 60 nästa år, så vi borde åka bort allihopa då. Vore en dröm!

IMG_8808

Framme på flygplatsen i Spanien. Jag flög i tjock tröja och jeans. När vi kom fram var det över 30 grader, så det var bara pipa in på första bästa toalett och byta om. 

IMG_7477

På lördagen hittade vi en bar nere i hamnen som hade pool. Vi var de enda gästerna, det var verkligen i slutet på säsongen. När vi var på väg att gå började de riva hela VIP-delen. Jag kan tänka mig att det är fullt ös här på sommaren.

IMG_7540

Jag fotade ett samarbete med Doktor.se. Träningskläderna kommer från aim´n. 

IMG_7462

Hittade även en fin blomstervägg! Baddräkt från Ellos, halsband (vänt åt fel håll ser jag nu) från Little Smith och diadem från Picapicasofficial. Solglasögon från Gina tricot. 

systrar

Sista kvällen hade jag en helvit outfit! Armband från Caroline Svedbom. 

IMG_8143

Jag använder nästan uteslutande sportbh, för att det är skönt. Men jag ska nog införskaffa lite finare underkläder. Fina som är sköna. Var finns det? 

IMG_8142

IMG_9002

Jag och lillasyster Caroline bytte kläder med varandra en kväll. Så fin kjol!

IMG_8944
Från och med nu är vår lillebror en del av vårt företag. Det känns så himla tryggt och bra. Det ska firas!

IMG_8993

Tror inte jag och Jessica tog en enda bild tillsammans. Märkligt ju! Eller jag ska kolla om hon har någon bild. Jag fotade ovanligt lite. Jag behövde vara här och nu. Eller där och då.

IMG_8952

Resans godaste lunch! Minus oliver, jag gillar inte det längre.

Nu ska jag ta hand om Nicke som känner sig hängig. Jag gick och köpte en kexchoklad till honom. Det är fotboll på tv och jag planerar att somna med huvudet på hans bröst inom 15 minuter. I morgon ska jag på frukostmöte på Bonnier. Det blir spännande!

0
41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00