ANNONS

Barnens aktiviteter, hur många är rimligt?

/

Nu är barnen iväg på simskola, deras pappa var här och hämtade. Alice har gått på den simskolan innan, nu är det dags för Philip att också få börja. Först går Alice och sen går Philip. Det ska bli roligt att höra hur det gick! Tanken var att de skulle börja på dans också, men sen kände jag att det räckte med en aktivitet i veckan. Och att de till våren kan börja med dans eller någonting annat. Då kanske de kan ha två grejer att göra. Hur gör ni med era barn? Har de några aktiviteter? Alice är 5 och Philip är 4 år.

img_2086

Philip älskar vatten och är som en fisk. Jag brukar säga till honom att det säkert är för att han föddes i ett badkar. Både han och Alice tycker att det är en mysig och lite knasig historia. Jag tror att fler och fler barn kommer att födas i just vatten, om det finns möjlighet. Och om det inte sprids skräckhistorier kring det. Jag förstår att vattenfödsel inte är för alla, långt ifrån. Men för mig och andra som gillar att bada, ja då kan det vara smärtstillande och avslappnande.

Jag är mitt upp i slutskedet av alla böckerna jag läser inför min doulautbildning. Jag ser så mycket fram emot den. Den 6 november hoppar jag på ett tåg och åker ner till Höör.

12
51

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00