ANNONS

I morgon blir mitt älskade hjärta 4 år

/

Ikväll när jag nattade Philip var han alldeles pirrig. Och sa ”Jag kan INTE sova mamma. Det går inte”. 10 minuter senare låg han och snarkade. Men innan det låg han och snickesnackade om att han äntligen fyller år. Så mysigt att lyssna på hans gulliga lilla röst och hans förväntansfulla små fniss. Han är den gosigaste lilla apan jag vet. Alice har velat vara en bit ifrån mig nu när jag är så förkyld. Hon sa innan hon somnade ”Mamma, när är du frisk så jag kan vara nära dig igen?”. Jag försökte förklara för henne att om hon var smittad, så var hon förmodligen redan det nu. Och att en förkylning inte är nåt farligt. Men icke. Så länge jag snorar vill hon inte riskera nåt.

IMG_5947

Lyckan över att få vara hans mamma. Hans mamma i fyra hela år. 

IMG_5840

Han har världens gulligaste lilla fyrkantsface. 

IMG_1881

I morgon hoppas jag verkligen att jag vaknar utan feber. Jag vill kunna fira min lilla skruttmunk. Planen är hur som helst att hämta honom och Alice på förskolan och möta upp Stefan och barnens lillasyster. Sen blir det middag på en restaurang, Philip ska få välja själv. Håll gärna tummarna för att det sker ett mirakel inatt. Nu har jag precis slagit in hans cykel! Jag (eller Nicklas faktiskt) fyndade den på blocket. Den är så sportig och fin! Jag tror att han kommer bli så glad. Poliskläder ska han också få, som jag köpte på Polismuseet tidigare i sommar.

6
64

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00