ANNONS

Rolig inspelning i morgon

/

Jag har kollat upp hur mycket jag får berätta om vad jag ska göra i morgon… Men inte fått svar än. Jag ska hur som helst iväg på en sjukt rolig inspelning och fotografering. Jag har tagit ut en semesterdag så att jag kan sova ut, jobba med mina sociala medier och sen bege mig in till stan. Jag behöver också hämta ut mina glasögon som jag köpt, det har jag alldeles glömt bort. Jag lovar att skriva här om filmningen så fort jag får svar. Det rör sig hur som helst om ett drömuppdrag.

lindex_lagergren
Jag har fått låna kläder från Lindex för inspelningen i morgon. Älskar detta set! Jag hade ingen aning om att det skulle vara såhär varmt den här veckan… Sommarvärmen är verkligen härlig… Men det blir nog i svettigaste laget att ha detta i morgon, men det får gå. Jag fick en stunds gos med Bonnie förut, så mysigt att få vara nära henne.

418AE2D7-6F52-47CE-888B-6E6F2B1971EE
Jag får ett sånt lugn i hela kroppen av att ha Bonnie nära. Jag fick mata henne, sen somnade hon såhär, på mig. Nu ska jag och Jessica sätta oss ute på baksidan hemma hos henne och podda ett avsnitt av Tvillingpodden.

3
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00