ANNONS

Jag vill inte tjata men…

/

Ni som har barn vet att det inte alltid går helt smärtfritt med allt man ska göra. Borsta tänder, klä på sig, borsta håret, duscha, klippa naglar, sätta på sig ytterkläder, äta mat med mera, med mera. Det är inte bara en gång per dag som jag säger ”Jag gillar inte att tjata men…” Idag har det dock varit en riktigt bra dag. Både med barnen och på jobbet. Jag lämnade barnen vid 09 i morse, gjorde en telefonintervju med en reporter från Expressen (kan skriva här så fort artikeln är ute) och sen hoppade jag in och jobbade på Skincity. Det var så roligt att träffa alla kollegor igen, de är verkligen fantastiska. Det var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta lunch. Sen preppade jag massa PR-ordrar som ska gå iväg. Det är min favoritsyssla på jobbet!

lagergren_angelica_doula_stockholm

Håret kändes helt perfekt idag! Tänk vad lite lockar kan göra för ens humör. 

Jag pratade med mamma på förmiddagen och frågade om hon kunde gå tidigare från jobbet och följa med och hämta på nya förskolan. Det kunde hon! Jag hade velat filma barnens miner när de såg sin mormor. De skrek ”MOOORMOR” rakt ut och kastade sig i hennes famn. Sen gick båda runt och visade sina avdelningar, de går på varsin avdelning nu, men leker ute tillsammans. De var så stolta! Philip hade gjort ett armband som han sa ”Mormor, det här är till dig!”. Mamma blev alldeles rörd. Fem minuter senare plockade han av det från min mammas handled och gick fram till mig. Och sa ”Mamma, jag har gjort det här till mig”. En stund senare, ja då tog han tillbaka det helt och hållet. Så kan det gå! Jessica, Elsa och Bonnie kom hit och mamma tog med sin alla (!!!) fyra barnen och gick till en lekpark. Snacka om powermormor! Jag och Jessica spelade in podden och sen kom alla barnen hem igen. Nicklas och hans kids åkte iväg så att vi fick en timme bara vi.

Nicklas visade precis ett hus på hemnet som skulle passa vår familj heeeeelt perfekt. Men det är alldeles för dyrt för oss. Det är visning i morgon, som är lite lockande att gå på… Men det känns samtidigt onödigt, eftersom det inte alls är aktuellt att vi köper det nu. Men nu bestämde vi att jag och Nicklas ska sätta upp en sparplan, så att vi kan köpa ett liknande hus om ett par år. Det är bra att ha mål, annars går ju bara åren! Nu blir det Idol i soffan innan det är dags att sova. I morgon ska jag ta med mig två kollegor och gå på ett event som Alice Stenlöf har. Det ska bli mysigt!

2
56

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00