ANNONS

Byta förskola, hur ska det gå?

/

I morgon börjar Alice och Philip sin nya förskola. Det känns pirrigt och roligt, men också lite läskigt. Det är ju helt nytt för oss alla i familjen. Ny miljö att vänja sig vid, nya människor (både barn och vuxna) att lära känna. Och Alice pratar en del om sina gamla kompisar på Havsörnen. Jag tror att detta kommer gå hur bra som helst. Båda barnen är väldigt sociala och framåt, även om de kan vara blyga i början. De kommer att gå på olika avdelningar, vilket jag bara tror är bra för deras personliga utveckling. De kommer leka ute på samma gård, detta är en förskola som är ute mycket, så det känns fint och härligt!

IMG_4478

Trots att Alice är 5 år tycker jag att det är svårt att veta exakt vad de ska ha för kläder med sig. Jag ska sätta mig och googla vad som är bra ytterplagg. Jag tänker lager på lager, vind och vattentätt… Lite olika vantar för hösten. Underställ? Kom med tips om ni har, gärna på specifika kläder, inte bara material, haha. Jag vill helst bara ha en färdig lista att bocka av. 

IMG_4487

Men än är det lång tid kvar till vantar och mössa. Det är fortfarande varmt ute även om det är en krispigare luft. Jag älskar den här luften som är nu, den innehåller liksom förväntan. Ett pirr i magen, tanken på nystart gör mig glad. Nu ska vi göra oss i ordning och åka och handla en inflyttningspresent till en kompis. Nicklas kom hem tidigt i morse och ligger och sover. Jag vill helst av allt bara krypa ner hos honom i sängen och väcka honom, men jag låter honom sova. Jag har saknat honom så mycket!

8
73

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00