ANNONS

Borttappat barn på lekland

/

Det skulle regna hela dagen idag, så igår bestämde vi oss för att tillbringa dagen på Leos lekland. Vi var där när det öppnade och mötte upp Annika och Jessica. Och alla deras barn! Tänk vad snabbt det gick, från att vi hade varsitt barn till att alla nu har två barn var. Jag undrar om någon kommer att skaffa ett tredje…

IMG_4350

Elliott och Bonnie delade vagn, så sött! 

IMG_4343

Men hon sov också på mig, vilket var hur gosigt som helst. Jag blir alldeles lugn av att hålla i henne. 

IMG_4361

Det man inte vill ska hända med sina

barn hände idag. Philip försvann inne på leklandet. Vi berättade för barnen var vi satt och lät de leka själva. Då och då gick jag och kikade var de var, åkte lite kana eller byggde ett legotorn. Men när jag gått tre varv utan att hitta Philip började pulsen stiga. Jag kallsvettades och tankarna gick såklart igång och tänkte det värsta tänkbara. Att han hade gjort sig illa och låg någonstans avsvimmad. Att någon hade kidnappat honom. Jag bad Jessica och Annika om hjälp, för leklandet är rätt stort. Efter 20 minuter hittade vi honom. Vi hade gått om varandra i cirklar. Han letade efter mig också, men han var inte ledsen. Han berättade att han hade träffat några barn som han hade lekt kurragömma med. Riktigt bra var han på att gömma sig… Herregud. När jag hittade honom släppte jag inte honom en sekund.  

IMG_4332

Det är nåt visst med bebisar och nappar tycker jag.

Det ser så himla sött ut! Jag får många frågor om mitt halsband, det kommer från ett märke som heter Little Smith. Nicklas köpte det till mig när han var i London. Först fick jag bokstäverna A för Alice och P för Philip. När han var i London några månader senare köpte han N för Nicklas och A för Angelica. Så nu står det ”APAN”. Vilket är perfekt, eftersom Nicklas kallar mig för Monkey.

Philip somnade snabbt men Alice är fortfarande vaken. Hon har somnat sent alla kvällar den här veckan och vaknar först av alla. Jag önskar att jag också kunde klara mig på lite sömn. Jag blir så så så trött. Men mysigt att få tid tillsammans bara vi. Jag har Allsång på Skansen på och Alice älskar Miriam Bryant, så hon ska få se henne sjunga innan jag nattar henne också. Älskar den här egentiden jag fått med barnen de här dagarna. Vi blir liksom ännu tightare när vi bara är vi tre. De tre musketörerna.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00