ANNONS

Fyra bilder från min lördag

/

I lördags körde jag Nicklas och hans barn till Arlanda, eller han körde sig själv, jag körde sen hem bilen. Vi pussades hej då på flygplatsen och jag kände en saknad redan när jag såg honom försvinna med tvillingarna och alla resväskor. Han är så fin. Nicklas. Min monkey. Jag gillar inte att sova ensam, jag gillar sällskap. Så direkt när jag lämnat av trion styrde jag bilen mot Åkersberga. Lillasyster Caroline och Sussie skulle ut med Jessicas och Ibbes båt och jag ville också följa med. Det blev en tur till kärleksviken där vi fikade och matade änder. Jag blev biten i ena fingret, de var så sjukt tama. Min lillasyster fick sig också ett bett. Riktigt närgångna och hungriga små fåglar.

IMG_3839

Älskar att Jessica har en båt. Det är en sån frihetskänsla att bara sitta där uppe med vinden i håret och blicka ut över vågorna. Jag påminde Jessica att andas genom näsan och då sa hon att hon hade glömt det under hela deras båtsemester. Jag tar minst 5 djupa andetag genom näsan per dag. Det är viktigt för mig att känna in. På så sätt lyssnar jag inåt.

IMG_3864

Efter båtturen (där jag helt la bort mobilen och tog inte en enda bild) åkte vi och köpte pizza. Väldigt mysig lördag! Jag somnade nära, nära lilla Bonnie och tror nog att jag vaknat 50 ggr inatt. Inte bara av Bonnie, utan av att jag är ovan att sova med en liten bebis. Jag var orolig att rulla på henne, trots att hon låg i ett nest. Mitt i natten när hon hade ätit låg hon och pratade och tittade sig omkring. Och log! Så söt.

IMG_3883

Hennes fot i min hand <3 Livets mirakel!

IMG_4072

När klockan slog sju kom Ibbe in till oss och hämtade Bonnie så att vi fick sova. Jag och Jessica vaknade vid 10 och var tröttare då än vi varit tidigt på morgonen. Varför är det så? Så är det i alla fall för mig. Jag kan vara hur pigg som helst när jag vaknar tidigt, men när jag ändå inte har någon tid att passa vill jag somna om. Men när jag vaknade vid 10 var jag helt förstörd. Och så hungrig! Efter frukosten spelade vi in Tvillingpodden och fotade ett samarbete jag gör med Ellos. Resultatet kommer upp nästa vecka på instagram!

Nu ska jag kolla på nåt och sen krypa ner mellan Alice och Philip. De ville sova i stora sängen nu när Nicklas är bortrest. Alice pratade om att hon ville se var kungen och drottningen bor, så det kanske blir en tur till slottet i morgon. Inne i stan eller Drottningholm, vi får se vad det blir vår första semesterdag.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00