ANNONS

Feberfrossa och tårar

/

Åhh! Jag hatar att vara sjuk. Det gör väl alla? Inte så unikt för att vara jag. Och jag hatar att klaga, men nu gör jag det i alla fall. Idag på eftermiddagen på jobbet började jag känna mig tung i kroppen. Ni vet sådär trött, seg och inte okej. Sista halvtimmen hade jag sprängande huvudvärk och det var riktigt tufft att köra hem. Väl hemma fick jag feberfrossa och nu mår jag skit. Världens bästa Nicklas åkte och köpte färska och frysta bär, så jag kunde äta en supersmoothie till middag. Tur i oturen att barnen är hos min mamma i ett dygn. När febern steg förut kände jag mig så ynklig att jag föll i tårar.

Jag pratade med Alice i telefon som sa ”Mamma, om du är sjuk är det synd om dig. Jag tycker att du ska sova. Det är bra när man är sjuk”. Kloka, fina lilla skrutt. Så sant. Både hon och Philip var med mig på jobbet i två timmar i förmiddags och det var verkligen precis lika härligt som jag hade tänkt mig. Vi var inne i lekrummet på jobbet och de pysslade samtidigt som jag jobbade. Efter en stund satte jag på en film och de halvlåg i soffan och åt frukt och tittade på film. Så mysiga timmar på jobbet. De har verkligen längtat efter att få följa med.

IMG_3131

Nu tänkte jag sminka av mig och krypa ner i sängen. Jag håller en tumme för att jag känner mig piggare i morgon. Tack för alla era tips på serier och även tusen tack för konferens-tips. Vi har landat i ett riktigt bra ställe nu! Jag blev inspirerad bara av att titta på bilderna på det stället. Jag är mer peppad än någonsin på att köra igång på riktigt med företaget (eller ja, nu blir det företagen) igen. Ni kommer få fler uppdateringar här, nu när detta blir mitt heltidsjobb. Med ett annat jobb på 90% har det varit svårt att få tiden att räcka till. Men nu så. I september blir jag all yours!

3
83

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00