ANNONS

Vill du ha fler barn?

/

Jag får fortfarande den frågan ganska ofta. Och jag förstår frågan, helt och hållet. Jag har alltid drömt om att ha fyra barn, det har alltid varit mitt mål. Att jag nu har fyra barn, varav två biologiska är perfekt för mig. Jag känner mig nöjd. Jag skulle däremot inte ha några problem med att vara gravid och föda ett barn igen. Men jag är inte så sugen på att gå igenom de där två första åren igen… Plus att fyra barn känns mer än nog.

IMG_0395

Idag var jag och Jessica och hälsade på hemma hos Annika. För exakt en vecka sen fick hon en till son. Så gullig, så liten, så luden. Han var så len och doftade underbart.

IMG_8075

Jag började gråta när Annika la över honom till mig. Jag ville aldrig gå därifrån. Så mysigt! Nu längtar jag ännu mer efter Jessicas lilla bebis. Hon får gärna komma ut nu nu nu!

IMG_8091

Jessicas bebis sparkade på stackars E. Tror han ska heta nåt på E… Men jag är inte säker. Annika skrev om honom inatt på instagram och då kallade hon honom för Frans, vilket hennes första son heter. Lätt att blanda ihop mitt i natten, hehe.

IMG_8079

Det är nåt alldeles magiskt med små nyfödda bebisar. Hur de känns, hur de doftar, hur de låter och hur de rör sig. De första veckorna är speciella. <3 I morgon kommer mina apor och det ska bli så mysigt. Jag ska ha de hos mig över midsommar (eller ja, en hel vecka) och det känns så härligt. Vi ska fira midsommar hemma hos Jessica, Ibbe och Elsa. Jag hoppas att Jessicas förlossning startar på midsommardagen. Hade varit så spännande!

1
58

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00