ANNONS

En fest att minnas för evigt

/

I lördags var jag, Jessica och vår lillebror på fest hos vår faster Ulrika som fyllde år. Det är en fest jag kommer bära med mig i hjärtat för evigt. Alla hade fått i uppdrag att ta med sig valfritt instrument, jag hade med min en trumma. Ulrika sjöng flera sånger, det gjorde vi andra också. Jag och Jessica sjöng en duett och det var vackert och sorgligt att stå där uppe. Jag kommer minnas den här festen för evigt.

IMG_0125

Min farmor, hon fyller snart 80 år. Hon är min stilförebild, tänk att se ut så och vara som hon är när man är 80 år. Hon är en av de roligaste människorna jag känner. Hon säger alltid vad hon tycker och tänker och berättar gärna gamla minnen om när pappa var yngre. 

IMG_0229

Lillebror och jag <3 

IMG_0260

Kolla farmors kläder! Hon har alltid högklackat, jag har aldrig sett henne i någonting annat. Hon är alltid såhär välklädd och tjusig. Som jag älskar henne. 

IMG_0182

Jag är glad att hon finns med oss, frisk, pigg och stark. Jag började gråta vid ett tillfälle för det var någon som fattades. Vår älskade farfar. Jag saknar honom, alltid. Farmor och farfar levde aldrig ihop under min livstid. Farfars fru var också på festen, hon är också en viktig person i mitt liv. Jag älskade att åka och hälsa på henne och farfar. Så glad att hon fortsätter finnas i våra liv, även fast farfar inte finns med oss längre. Jag är dock säker på att farfar var där, själsligt. 

IMG_2409

Lilla pappa. Jag blir bara mer och mer lik honom för varje år som går. <3

IMG_0156

Jessica, födelsedagsbarnet Ulrika, jag och lillebror. Min faster sjunger helt fantastiskt. 

IMG_2423

Tacksamheten över den här kvällen är så stor. Jag är glad att ha så många fina människor i min familj och släkt. Även om många av oss bara ses ett par gånger per år, så är kärleksbanden lika starka. Det känns att vi är släkt, att det finns något alldeles speciellt där. Alla är måna om varandra och många är lika tokiga som jag och Jessica. Den där tokiga sidan har jag helt klart fått från min pappa. Och det är jag stolt över. Jag är även SJUKT stolt över Jessica som tog körkort idag. När hon ringde mig vid lunchtid skrek jag rakt ut av lycka. SÅ VÄRD DET! Äntligen kan hon slappna av och bara fokusera på att bebisen snart ska komma.

7
105

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00