ANNONS

En eller två finnar i månaden

/

Det slår verkligen aldrig fel. Jag får alltid en eller två finnar en gång i månaden. Det kan tyckas lyxigt, att inte ha några större hudproblem än så. Men trots det är det sjukt störande. Jag har fått två nu, ganska nära varandra. Och jag vet att man inte ska hålla på och klämma, men jag kan inte låta bli. Jag tycker att det är så kul! Bäst är det att klämma finnar (helst bölder) på någon annan. Jag kan fastna på Dr Pimplepoppers konto i en evighet. Klipp efter klipp. Trots att jag ibland får hulkningar och vill kräkas kan jag inte sluta. Det är som en skorpa som man bara måste pilla på. Någon mer än jag som är så? Vissa blir ju verkligen sjukt äcklade och klarar inte av det… Men det gör jag. Hehe.

IMG_9863

I övrigt är jag väldigt tacksam över min hud. Den har få rynkor, den har massa fräknar (älskar dessa!) och den är lättskött. Den tål att testa massa olika produkter, vilket passar mig bra som jobbar med hudvård. Är jag trött en kväll och tvättar bort sminket med tvål och vatten säger den ingenting om det. Men med åren har jag verkligen blivit extra snäll mot den. Förr kunde jag somna med smink. Och sminkade jag av mig var det med just tvål och vatten, och det som inte gick bort då gnuggade jag bort med en handduk. Aj.

IMG_9859

De finnar jag får sätter sig alltid på hakan. Alltid i samband med ägglossning. Vad beror det på? Så mysigt med regn och åska. Jag har fått krypa in i en stickad tröja. Älskare!

12
41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00