ANNONS

Jag känner mig som en extra bra mamma när…

/

… jag har duschat båda barnen, klippt deras naglar, petat deras öron, borstat tänderna och fått på pyjamas.

… barnen äter grönsaker eller något annat än korv. Eller köttbullar. Den känslan är härlig!

… Alice eller Philip säger ”Mamma, du är bäst! Jag älskar dig!”.

… när jag lyckas avleda ett bråk barnen emellan. Jag känner igen mig mycket i deras tjafs. Det där retsamma som först är lite roligt men som slutar i att någon slår till den andra. Jag och Jessica har haft en miljon såna bråk genom åren.

… jag kommer ihåg att packa ner extrakläder, frukt, russin och några böcker när vi ska åka bil långt. Jag känner mig extra duktig när jag tar med våtservetter eller har vanliga servetter i fickan.

3_keso

Jag VET att jag är en bra mamma alla dagar. Men ibland känner man sig sämre och ibland bättre. Idag har varit en sån där riktigt bra dag. Barnen har varit gulliga och vi har varit i stallet halva dagen. På förmiddagen åkte vi till frisören och klippte lille Flippen. Det var verkligen dags. Jag ska kolla om jag fick till någon bild på hans hår efter. Här är en innan, han såg ju ingenting stackarn.

IMG_7313

Här står han redo med sin lilla nummerlapp. Så duktig hos frisören även om han tröttnade efter en stund och började skruva på sig. Då blev det lite snett till frisörens stora förtret. Jag sa ”Det är lugnt, det gör inget. Huvudsaken (höhö) är att han blir klippt”.

0
43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00