ANNONS

Kalas på lekland

/

Idag var Alice och Philip bjudna på en förskolekompis kalas som han hade på Leos lekland. Det var första gången Philip var på en kompis kalas och han tyckte att det var så roligt. Kompisen är en kille som Alice är väldigt förtjust i och han verkar tycka bra om henne också. Så gulligt att se de två kramas när det var dags att säga hej då. Jag har aldrig varit på ett kalas på ett lekland, men det var ju väldigt smidigt. Först fick de äta pannkakor och sen glass inne i ett kalasrum. Rummet kidsen satt i hette rymden och det var mörkt och massa lampor där inne.

Efter det blev det lek och herrejisses vilken energi alla barnen hade. Jag försökte vara nära båda barnen hela tiden, men Leos är rätt stort. Vi bestämde en mötesplats om någon skulle komma bort, men det gick bra i alla fall.

IMG_5022

Trötta kids efter kalaset. De ville egentligen inte åka hem, men jag kände att två timmar räckte. Deras nya skor fyndade jag på Skopunkten innan kalaset. 3 för 2! Så härligt med pastellfärger, båda fick välja skor hela själva. 

IMG_5020
Alice valde kläder innan kalaset och det blev den här balettklänningen och ett par riktigt stora, glittriga vingar. Jag lyckades övertala henne att ta av vingarna innan det var dags att leka. Tur det, annars hade hon nog fastnat överallt. Jag släpade runt på vingarna och har nu glitter över hela mina kläder. Fint i och för sig! Det är ju trots allt lördag! Till middag idag blir det fläskfilé och rotfrukter i ugn. Nicklas står i köket och fixar och alla barnen kollar på film. Jag ska duka och sen hjälp Nicke med maten. Hoppas att ni har en riktigt fin helg.

0
84

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00