ANNONS

Fyra bilder som inspirerar mig

/

Om jag känner mig nere eller känner att jag är på väg att få ångest, då klickar jag in mig på Pinterest. Det fungerar i 9 fall av 10. Jag sitter och tittar på fina, ljusa, inspirerande bilder som fyller mig med energi. Och ett visst lugn. Jag känner att jag är inne i en skör period just nu. Känslorna är på utsidan, eller som andra beskriver, en känsla av att vara hudlös. Jag såg dokumentären om Josefin Nilsson och har tänkt mycket på henne sen dess. På min egen tid med en man som misshandlade, både psykiskt och fysiskt. Jag har länge tänkt att jag vill jobba med att förebygga mäns våld mot kvinnor. Men jag vet helt ärligt inte om jag skulle klara det. Precis som jag har svårt att se mig själv i sjukvården, eftersom jag är en sån känslomänniska. 

ddcd0c3d42931a020ea7f7f82bccbbe0

Vem blir inte glad av den här ljuvliga bilden? Så magiskt fint med de små blommorna i håret. 

f15859d05114ac6c2490f575819e41a4

En outfit jag gärna skulle bära i vår. Älskar kontrasten av det skira rosa till det hårda, svarta. Så snyggt! 

ae52bd32ea9e4c2ccc0766caf3d91b10

Den här tårtan vill jag köra en copy paste på när det är kalas nästa gång. Så himla fin! Jag tycker så mycket om alla små detaljer. 

29bb760ca5d655854e2ba160448f1f75
Och hår… Jag kan pinna och spara huuur många bilder som helst. Och när jag sen går in och kollar ser jag att typ alla ser likadana ut. Jag ska boka in en tid hos min frisör efter att jag varit i Cypern med Nicklas. Håret blir alltid mycket ljusare av solen, så det känns inte som någon idé att fixa det innan. Jag skulle säga att bilden ovan är perfektion när det kommer till ett ljust hår. Mitt är dock varken sådär tjockt eller friskt. Jag skulle behöva köra inpackning varje gång jag tvättar håret, eftersom jag ser ut som ett troll varje morgon när jag vaknar. Är ni noga med inpackning? Jag har alltid balsam, men sällan tålamod till att göra nåt mer…

5
34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00