ANNONS

Inspiration till nya hemmet

/

Jag har försökt göra några kollage

för att få en helhetsbild över vår nya lägenhet. Jag tycker att det är roligt att sitta och leta bilder och försöka förmedla en känsla till Nicklas hur jag tänker. Jag tänker grått, mörkblått, rosa och vitt. Och gröna växter. Jag älskar gröna växter, helst 2-3 stycken i varje rum. Minst. Nicklas har i dagsläget inte alls lika många växter som jag har, men han har heller inte sagt att han har något emot mina. Alla bilder i kollagen kommer från Pinterest. 

sovrummet

Jag tänker våga köra ett mörkt sovrum

den här gången. Jag har alltid haft vita eller ljusa sovrum, men vi vill testa på en mörkblå/grå färg. Om någon av er har tips på en snygg nyans tar jag tacksamt emot det. Inne i sovrummet kommer vi även ha en string-bokhylla som en plats att jobba/plugga vid. Ett ställe att gå till om man känner att man behöver egentid. 

badrum

Det stora badrummet är vitt

och kommer att fyllas med en och annan skönhetsprodukt. Jag gillar växter även i badrummet. Tyvärr är det i dagsläget inget badkar, men vi funderar på att köpa ett längre fram. Alla i familjen älskar att bada.

AoP_rum

Alice och Philips sovrum tänker jag att vi ska behålla vitt med addera färg i möblerna. De kommer att dela rum och sova i en familjesäng. Jag tycker att den här grå är riktigt snygg! 

matdelen

Matdelen behöver ha plats för 6 personer och jag har snöat in på svarta stolar. Eller rosa. Haha. Men jag tror inte att de där rosa stolarna är så praktiska med två ganska små barn… Men jag kanske har fel. Någon av er som läser bloggen som har sammetsstolar vid matbordet? Jag försöker tänka mer praktiskt även om det är lite tråkigt. Men just stolar är ju rätt dyrt.

19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00