ANNONS

Mina planer för sommaren

/

Nu har vi fått lämna in semesteransökning på jobbet, har ni också det? Jag har ju frilansat i flera år, då har jag inte behövt tänka på semester på samma sätt som nu. Jag såg att jag har föräldradagar kvar att ta ut innan Philip fyller fyra år, så det ska jag passa på att göra. Jag och S kommer att fortsätta ha barnen varannan vecka under sommaren. De är fortfarande så små, så två veckor ifrån mamma eller pappa känns inte bra i magen. Jag tänkte dela med mig av mina semesterplaner.

IMG_3478

Cypern med kärleken
Jag och Nicklas startar sommaren redan i april och åker iväg en vecka till Cypern. Det känns inte optimalt eftersom vi flyttar då, men så fick det bli. Den här resan är planerad sen länge och jag ser fram emot att åka iväg, bara han och jag.

Midsommar med barnen
Det finns en högtid på året som jag älskar mer än någon annan och det är midsommar. Jag har älskat midsommar sen jag var barn. Det är nåt magiskt och speciellt med vita kläder, blommor i håret, sova i en båt och dansa runt en stång. Jag tycker så mycket om det! Förra året firade jag utan barnen men till min stora lycka är de hos mig i år.

Img 7298

En vecka i Torekov
Jag, Nicklas och alla barnen ska åka ner till pappas sommarhus i Torekov i en vecka. Jag önskar att jag hade kunnat åka dit fler gånger under sommaren, inte bara en vecka. Vi får se om det blir någon helg med kompisar i slutet av sommaren också. Förra året var vi där i september men då hade poolen stängt för säsongen.

Bada med barnen
Det bästa med sommaren är att bada. Det tycker både jag och barnen. Och vi kommer ju att flytta till en helt ny kommun, så sommaren mission är att åka runt med barnen och hitta mysiga ställen att bada på. Och parker att ha picknick i.

Takhäng på TAK
Jag ser även fram emot att gå på after works inne i stan på TAK. Jag dricker ju inte alkohol längre, men jag behöver ingen drink eller bubbel i handen för att ha roligt. Jag ser fram emot kvällar med kompisar inne i stan.

Img 5612

Bröllop
Jag och Nicklas är bjudna på en av hans kompisars bröllop i sommar och det ser jag verkligen fram emot. Det är så romantiskt att gå på bröllop tycker jag, speciellt när man själv fortfarande är nykär.

1
61

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00