ANNONS

Bind gärna fast mig i sängen

/

I morse hade jag sovmorgon för första gången på väldigt länge. Jag ställde klockan på 08 men när den ringde kände jag att jag ville sova mer, så då gjorde jag det. När jag satt och åt frukost och drog händerna genom håret kändes det som ett riktigt skatbo… Jag har sett ut såhär på morgonen sen jag var liten. Jag fick en fråga här i bloggen om varför mitt hår var så slitet på mitten innan. Och här är nog förklaringen. Jag rör mig extremt mycket på natten. Snurrar runt. Speciellt när jag drömmer mardrömmar.

IMG_1964

Så ja. Det är därför håret ser ut såhär. Nyklippt men ändå riktigt risigt. Det ser ju bra ut är jag borstar ut det, men såhär ser det inte alls bra ut. Nu är ju håret rätt kort, men när jag hade löshår i sov jag med fläta varje natt. Det kanske jag borde göra nu också. Någon mer än jag som sover såhär vilt? Man får gärna binda fast mig i sängen så att jag ligger helt still. Det skulle mitt hår tacka mig för.

IMG_1976

När vi ändå pratar yta kan jag

passa på att visa er mina nya naglar. Jag gjorde en förlängning senast inför bröllopet 2013. Det är alltså snart sex år sen. Jag tycker att det är väldigt fint, men jag har inte riktigt tålamodet och tiden att gå och fylla på när det börjar se fult ut. Kanske är detta första gången jag gör det. Jessica skrattade när jag ringde henne på facetime. Hon gillar inte fransk manikyr, men det gör jag. Jag tycker att det ser helt och rent ut. Jag är inte så mycket för det där med glitter och mönster, även om det är fint på andra.

IMG_1995

Det känns riktigt skönt med en ledig

och lugn dag. Förut fick jag panik av att gå runt ensam i ett köpcentrum. Att sätta mig och äta lunch ensam var inte ett alternativ. Men nu njuter jag. Jag sitter på Vapiano, har ätit en vrålgod pasta med svamp till lunch och dricker nu kaffe. Om en timme ska jag iväg och tråda mina ögonbryn och min överläpp. En dag för bara mig själv var precis vad jag behövde nu.

IMG_1992

Tröja från Lindex. 

Mycket fokus har legat på att rensa hemma inför flytten, oroa mig över var vi ska bo och fokusera på det. Nu när huset är sålt och den nya lägenheten är köpt känns det lite som att jag kan andas igen. I morgon ska vi iväg på heldagskonferens med jobbet, så jag tänkte gå och kika efter nåt att ha på mig på middagen.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00