ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED LG

Så blir smuts och kladd nåt kul – 3 tips

/

Att det spills mat och dryck på kläderna är mer en regel än ett undantag när det kommer till vår familj. Och då menar jag faktiskt inte bara barnen som är 3 och 4 år gamla. Även jag är en person som lätt spiller och får fläckar på mina kläder.

Jag gör ett samarbete med LG där jag har fått möjligheten at testa deras LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) och LG tvättmaskin (F14AW0S). Det finns många fördelar med båda två, men jag vill lyfta just deras torktumlare.

Kolla på den här gullisen, en gammal bild men en klassiker när det kommer till smutsiga kläder. Jag vill inte hålla på och vara en tjatig mamma som säger ”torka händerna på servetten”. Om någon av barnen spiller säger jag alltid ”det gör inget, det går att tvätta” även om det såklart är lite frustrerande att tvätta flera gånger i veckan. Men det är ju faktiskt ingen fara, barn måste få vara barn.

IMG_1529

Att tvätta tillhör inte mina favoritsysslor om jag ska vara ärlig med er. Eller… Såhär. Själva tvättandet är inte så jobbigt/tråkigt utan det är mer jobbet efteråt. Att vänta på att det ska torka. Köra igång tumlaren för tredje gången fast den piper att tvätten är torr. Men nej. Den är blöt. När den sen äntligen är torr ska tvätten strykas och vikas. Nej, det är ingen favoritsyssla… Men det finns saker som gör det roligare. Som nya, energisnåla maskiner.

IMG_1604

5 grymma grejer med LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer

1. Det går fort 
Tid att tvätta och torka är tid jag hellre skulle lägga på någonting annat. En fördel med LG DUAL Inverter Heat Pump torktumlare är att det går fort att få tvätten torr, utan att den slits onödigt mycket. Dessutom går det att ställa in maskinen så att den slätar ut dina kläder och du slipper stryka. Eller vill du ha riktigt slätt behöver du såklart plocka fram ditt strykjärn eller steamer. Men är du som mig som inte bryr sig om ett litet veck hit eller dit, ja då räcker detta gott och väl.

2. Energisnålt 
Att inte tänka på miljön år 2019 känns bara dumt. De här maskinerna är energisnåla vilket är kanon. Teknologin bakom LG DUAL Inverter Heat Pump torktumlare gör att du kan ställa in den på Energy Mode och få 22% energibesparingar.

3. Du kan styra den via appen 
Ligger du i sängen och kommer på att du glömt slå på torktumlaren? Inga problem. Med LG DUAL Inverter Heat Pump torktumlare kan du styra din torktumlare via en app. Haha, det är rätt knäppt ändå hur mycket som börjar bli digitalt på det här sättet. Jag känner mig gammal när jag blir fascinerad över såna här saker. Men jag blir verkligen det.

4. Det är en lampa i maskinen 
Jag vet inte hur det är med er torktumlare hemma, men innan hade jag ingen lampa inne i maskinen. Det gör faktiskt större skillnad än vad jag trodde.

5. Ni får 20% rabatt 
I och med mitt samarbete med LG får jag möjlighet att ge er en kod på 20% rabatt. Uppge koden LGPEAK2018 för 20% rabatt. Gäller modellerna F14AW0S (tvättmaskin) och RC90U2AV2W (torktumlare), koden är giltig till 17/2-19.

IMG_1475

Jag som inte älskar att tvätta men ändå är en positiv person, som försöker vända nåt tråkigt till nåt roligt. Här är mina bästa tre tips på hur du gör tvätten till nåt roligt.

1. Involvera barnen 
Mina barn tycker om när de involveras i olika saker jag gör hemma. Jag brukar be om hjälp att sortera tvätten i färg och sen får de lägga in tvätten i maskinen. Det blir en rolig aktivitet för alla i familjen.

2. Lyssna på musik/en podcast samtidigt 
Tycker du att det är trist att hänga tvätten? Lyssna på en spännande podcast samtidigt som du hänger den eller stryker den. Om du använder LG DUAL Inverter Heat Pump torktumlare slipper du dessutom strykningen eftersom den slätas ut i maskinen.

3. Släng in en röd strumpa i den vita tvätten 
Hur många gånger har man inte råkat slänga in ett rött plagg i den vita tvätten och blivit irriterad? Men varför inte slänga in en röd liten strumpa bland de vita lakanen? För att få en härlig rosa nyans. Obs! Gör bara detta om du är villig att ha rosa sängkläder istället för vita.

Här kan du läsa mer om torktumlaren och tvättmaskinen från LG.

3
23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00