ANNONS

3 saker jag tänker på just nu

/

1. Nicklas gillar fotboll, eller nej. Det är en underdrift. Han älskar fotboll, nästan mer än han älskar mig. Hoppas han inte läser det här, haha. Han skulle säga att det inte stämmer. Såklart älskar han mig mer. Jag tycker att det är riktigt underhållande att se honom titta på fotboll. Se och höra! Han pratar liksom med laget, som om han vore på plats. Som om han vore deras coach. Skriker och viftar med armarna. Någon av er som läser som känner igen sig? Som har en partner som är intresserad av sport? Eller kanske du är likadan som Nicklas? Jag kan absolut prata med tv:n ibland. Som när Bachelorn väljer fel tjej. Då kan jag brista ut i ett ”men neeeej!”. Men that´s about it.

2. Jag har varit som ett nervöst vrak idag. Jag har jobbat hela dagen, men suttit som på nålar. Vid 11:30 idag var det första visningen av mitt radhus. Det kom massa människor, nu är det bara att hålla tummarna för att några lägger bud. Det krävs ju egentligen bara två som är riktigt intresserade för att det ska bli en bra budgivning. Det blir spännande att se vad huset går för, så vi vet vad vi kan köpa när det är dags för det. Vi har hittat ett hus vi gärna vill ha, men det är en vecka kvar till visning.

IMG_1142

En detaljbild från Philips rum som under visning har fått agera gästrum. En idé som duktiga inredningsstylisten Joanna Sjösten kom på. Så snyggt tycker jag!

IMG_1136

Jessica har gjort en fin bukett.

IMG_1130

Jag lånade två böcker jag Jessica som passade bra i köket.

IMG_1146

Man borde alltid ha färska blommor hemma. Det gör så mycket tycker jag.

3. Varför blir läpparna och övriga huden så extremt torr på vintern? Vad är det med kylan som gör att läpparna blir röda och fnasiga? Vad är det som gör att händer suger i sig lotion eller handcreme men fortfarande är torra? Jag tycker att det är väldigt frustrerande. Tycker inte ni? Jag har massa grymma produkter, men med min atopiska hud är det svårt att få bort det där riktigt torra på tassarna.

1
45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00