ANNONS

Hur många tårar kan det finnas?

/

Idag efter jobbet åkte jag och hämtade barnen och åkte hem till deras pappa. Vi var inbjudna på lussebullsbakning, middag och bebisgos. Alice och Philip var så himla gulliga med sin lillasyster. Alice höll i henne för första gången och då ville jag bryta ihop av kärlekskänslor. Hur kan det finnas så många tårar? Av kärlek! Hela jag fylldes av kärlek igen när jag höll lilla C i min famn igen. Jag fick lyfta upp henne från babyskyddet och hon är verkligen mini. Idag fick jag se hennes ögon också, så fina och nyfikna. En vecka gamla. Tänk att hon är här nu.

IMG_1991
Jag måste erkänna att det infinner sig ett bebissug när jag håller i denna lilla skrutt. Det är ofrånkomligt tror jag. Jag får så många minnen till när Alice var liten och nyfödd. Det är nåt speciellt att bli mamma för första gången. Byta kläder på den där lilla kroppen. Amma. Ta första barnvagnspromenaden. Magiskt! Och hur kan bebisar dofta så gott?

IMG_1980

Jag och Alice åt pepparkakor samtidigt som vi rullade sniglar, bollar och gjorde flätor av den gula saffransdegen. Den smakade ljuvligt. Degen alltså. Älskar deg.

IMG_1973

Innan de åkte in i ugnen. Vi fick med oss en påse hem, jag ska smita över till Jessica med en bulle tänkte jag. A hade ett knep, hon hade i kesella i bullarna. Och extra mycket saffran.

IMG_1974

Skruttmunk. Hon tyckte först att det var lite tokigt att vi skulle åka till pappahuset fast det var mammavecka. Men när jag var där var det hur naturligt som helst. Jag har varit där flera gånger nu, men varje gång jag kommer dit vill barnen visa sina rum. De är så stolta över sina sängar och alla leksaker.

Det betyder oerhört mycket för mig att jag och S kan ha den relationen vi har nu. Vi kan prata med varandra. Ingen otrevlig ton, inga sura miner. Jag trodde faktiskt att det skulle ta längre tid för oss att komma dit vi är idag. Jag sa det när vi satt och åt middag vid deras stora bord ”Hörrni, det här trodde man inte för ett år sen…”. <3

IMG_1969

På jobbet idag bjöds det på tårta efter en riktigt bra black weekend. Jag jobbade i fredags och det var ett högt tempo, men så kul. Nu ska jag göra en kopp te och sätta på någon mysig film. Diskmaskinen är igång, alla leksaker bortplockade och kläder till barnen i morgon är framlagda. Jag känner mig vuxen, haha.

7
140

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00