ANNONS

Det sjukaste jag har hört…

/

För ett tag sen fick jag höra en story som på riktigt är den sjukaste och mest obehagliga jag har hört.

Jag eller Jessica kommer berätta om den i Tvillingpodden nästa vecka. Men vi vill också dela med oss av era sjuka berättelser. Ni vet sånna där som man hör, om en kompis kompis. Skriv här eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com. Vi behöver era historier så snabbt som möjligt. Självklart är det okej att vara anonym. 

Ni berättar, jag antecknar. 

Jag trodde till exempel att det var min moster som gått till gynekologen med hela snippiluran full av glitterspray… Men det visade sig att det var en story ”alla” hade hört. Så jag hade ju missuppfattat. Ös på med roliga/knäppa/sjuka historier ni hört! Jag tycker att sånt är så spännande, hoppas att ni håller med mig.

7
36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00