ANNONS

En bild i timmen hela dagen

/

I morgon ska jag ta en bild i timmen, från att jag vaknar till kvällen och lägga upp här i bloggen. Väckarklockan ringer redan vid 05 och då åker jag och Jessica ut till Arlanda. Inlägget blir ett samlat inlägg sen på kvällen när vi kommit ombord på fartyget. Det är en jobbresa men jag ska passa på att vila när tillfälle ges. Det blir bad i bubbelpool, vin och kanske lite spa. Vi får se! God mat minns jag i alla fall att det var på förra kryssningen vi var på.

Med en ananasdrink i handen från förra kryssningen vi var på. Det var rätt kallt då, jag hoppas på varmare väder nu.

Bästa gänget från Harmony of the seas. Imorgon får vi träffa Rosita, John och Johan igen, det är jag glad över.

Min nya blus kommer från Bestsecret.se. Så härlig, luftig och fin tycker jag!

Nu ska jag äta en glass och betala alla räkningar. Tänk att det är lika mycket ångest exakt varje månad. Samma tryck över bröstet och rädslan att missa nån räkning. En gång när jag flyttade runt mycket fick jag en prick hos kronofogden för en missad räkning (och påminnelse och påminnelse). Men min post kom till min gamla adress, så det var otur. Och lite slarv från min sida med adressändring i tid. Jag har en rätt strulig ryggsäck när det kommer till pengabiten.

Jag var en klassisk struts. Jag stoppade huvudet i sanden och tänkte ”Jag tar den räkningen nästa månad” och så hamnade fler och fler räkningar på avbetalning. Skulderna växte men det gjorde inte inkomsten. Där vill jag aldrig någonsin hamna igen. Det var en läxa som jag lärt mig mycket av. Har någon av er som läser också haft det struligt ekonomiskt? När jag började ta sms-lån fick jag tillslut hjälp av familjen. Jag ville inte berätta vilka skulder jag satt i. Så kan det. TUR att jag hade nära och kära som hjälpte mig.

11
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00