ANNONS

Vi ska bestiga Kebnekaise

/

Jessica är så himla rolig. I måndags kom hon på att hon ville bestiga Mount Everest. Varför börja smått liksom? Ingen av oss som satt .i bilen hakade dock på… Det känns… Övermäktigt? Jag har ingen dödslängtan och jag har förstått att det är rätt farligt. Men, vi ska istället bestiga Sveriges högsta berg, nämligen Kebnekaise. Är det någon av er som gjort det? Hur lägger man upp träningen inför det på bästa sätt? Är det coolt? Är det kul? Är det en häftig upplevelse. Jag är så peppad på detta! Såklart blir det här en youtube-serie av detta. Hur förbereder vi oss? Hur går det när vi väl är där? Så kul grej! Miriam som också ska med skickade över en packningslista…

25399104_10159855484035066_2191116678206343116_n

Det är en del att checka av på den här listan…

FullSizeRender-33-kopia-1

Jag älskar att vara ute i naturen. Skog och hav ger mig ett lugn jag inte får av någonting annat. 

FullSizeRender-32-2

Vi ska bestiga den lille kullen i augusti. Efter nyår ska vi ta ett första planeringsmöte och se hur vi lägger upp allt.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00