ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bildregn från Halloweenfesten

/

Här kommer ett bildregn från Halloweenfesten hos Bella i lördags. Som sagt, sjukt bra ordnat! En otroligt rolig fest med massa dans. Foto Josefin Hellgren 

Allt var liksom genomtänkt in i minsta detalj. Här är en del av trädgården.

Snövit, Johanna och Snövit. 

En finfin hjärna mitt på ett bord. 

Jag och Jessica vann pris för Bäst klädda par. Så himla kul. Har ni lyssnat på veckans avsnitt av Tvillingpodden hör ni oss prata om att våra outfits inte skulle bli bra…. Men efter hundra burkar sprayfärg och massa smink och blod blev det succé. 

Grymma fotografen Josefine. 

Massa dans!   

Sheila var cheerleader och körde loss som en galning på dansgolvet. Så härligt!

Jessica hade sminkat mig, sig själv och Ibbe. Hon är riktigt bra på det tycker jag. Mina och Jessicas guldiga skor kommer från Skopunkten. Någon som vill köpa min dräkt? Den är som ni ser lite klippt i… Men maila mig så blir den din för 300kr! Strumpor, hårband och gamla blodet på kläderna ingår såklart! Den är i storlek M, Jessica säljer sin och den är i L. 

En selfie på toaletten. Jag har nu tvättat håret SJU gånger och det skiftar lite i grönt fortfarande… Jag tror att det krävs några tvättar till innan all svart färg är ute helt. Jag trodde att det skulle vara svårare att få bort…

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00