ANNONS

Tips på god lunch i Stockholm

/

Igår efter min KBT mötte jag upp Jessica för en jobblunch. Vi åt Spicy tuna på Ljunggrens och skrev på boken. Alltså ni som inte ätit denna ljuvliga rätt måste verkligen testa den. Den är så så så god! Den är på riktigt magisk. Jag åt där veckan innan också, jag får inte nog. Kanske inte världens bästa första-dejten-mat. Riskornen fastnar liksom lite i munnen, det är lite kladdigt med sushirullar… Vilken mat är egentligen perfekt för en dejt? Jag hade tänkt skriva en rolig lista om saker som är svåra att äta på första dejten. Svåra eller liksom jobbiga. Ni vet när man är sådär nervös och så vet man att det fastnar en halv skog mellan varje tand. 

IMG_0561

Idag blir det en jobbdag inne i stan och ikväll ska jag till Jessica och Ibbe på middag och kolla på Idol. Den delen av familjelivet saknar jag så mycket. Att komma hem en fredag, göra tacos tillsammans. Ge barnen popcorn och kolla på någon barnfilm. Sen natta barnen och slänga sig i soffan och äta godis och kolla på typ Idol.

fredagsmys

Haha, jag älskar den här bilden som vi la upp 2016. Klassiskt fredagsmys hos oss… Eller inte. 

Jag är lyckligt lottad som har Jessica så nära och att de låter mig vara med. Men nu kanske jag målar upp en romantisk bild av något som egentligen inte var så romantiskt. Sista tiden (åren) låg vi i varsin ände av soffan med varsin mobil i handen. Om den som nattade inte hade somnat under nattningen vill säga… Hur tillbringar ni helst era fredagskvällar?

5
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00