ANNONS

3 träningsformer jag behöver just nu

/

För mig fungerar träning bra för att rensa huvudet på massa tankar och både fylla på med energi, men också göra av med energi. Jag känner att jag sover bättre på nätterna om jag har rört på mig mycket på dagen. Nu när jag behöver fokusera på något helt annat tränar jag och de tre träningsformerna som känns bäst just nu är:

 1. Springa riktigt fort
  Jag har ett spår precis utanför huset och att få sätta på sig träningskläder, oavsett väder, och springa så fort att adrenalinet pumpar i kroppen är fantastiskt. Jag springer inte långt, men jag springer fort. Jag lyssnar på musik när jag springer men fick tips att börja lyssna på podd istället, så det ska jag göra. Poddar lyssnar jag förresten mycket på nu när jag ska sova, det hjälper verkligen mig att koppla bort och koppla av. I helgen sprang jag Color run med Sheila och Jessica. Det var kul! 
  color_run_
 2. Yoga
  Jag tycker om stillheten i yoga och jag känner att jag liksom ger kroppen en belöning när jag kör ett yogapass. Jag har matta hemma och när barnen somnat gör jag några enkla övningar. Sen har jag tagit en del långpromenader där jag antingen lyssnar på ljudbok eller ringer en vän eller mamma. Älskade mamma, hon stöttar mig i allt.
  FullSizeRender
 3. Boxas
  Att boxas har alltid varit en träningsform som jag gillat. Jag tycker om att ta ut mig till max och verkligen få upp pulsen. Att slåss är min grej, haha. Men jag även gillar att åka ner till gymmet också och lyfta tungt. All träning är bra träning nu känner jag.
  gym_lagergren

Var och när tränar du helst? Nu har det blivit mest träning hemma på kvällarna när barnen har somnat. Eftersom jag bara kommer ha barnen halva tiden nu har jag dock mycket tid att fylla de dagar de inte bor hos mig… Tur då att skogen och havet är nära!

10
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00