ANNONS

Lucka 1 och 2: Vad är din drömbild av julafton i år?

/

Eftersom vi var på sjukhuset igår hann jag inte få upp mitt inlägg i Johanna Kajsons julkalender, men här kommer det. Första luckans fråga är: Vad är din drömbild av julafton i år? Jag vill ha det lugnt och skönt, det är mitt mål. Jag vill ge mina barn en lugn, trygg och mysig jul utan stress. Det är nog lättare sagt än gjort men jag tänker att om jag skriver det här samt säger det högt till Stefan så kommer vi göra vårt bästa. Jag har en förmåga att bli lite irriterad när jag är stressad och det går ut över Stefan. Det ÄR stressigt när man ska iväg, jag tror att vi måste förbereda så mycket som möjligt dagen innan istället för att göra allt i sista stund.

img_0331

Vi ska fira självaste julafton hos pappa med våra familjer och våra gulliga småsyskon. Vår älskade farmor kommer också dit och jag ser fram emot att leka julklappsleken. Det blir alltid lika hetsig stämning när vi gör det. Förra året spårade det ur lite när vi började spela om pengar, haha. Jag hoppas att vi gör det i år igen, leker julklappsleken alltså. Leker ni lekar på julen? Vilka?

Lucka 2: Vem är din förebild i livet just nu? 
Jag har många olika förebilder både när det kommer till karriär, men även inom familjelivet. Några av mina förebilder just nu är: Hannah och Amanda, Jessica Lagergren, nya tjejgänget – Johanna Kajson, Isabella Löwengrip, Sheila Arnell och Fanny Lagerwall,  Katarina och Charlotta på LOPPI, Carolina Gynning, Hanna Graaf och såklart min egen mamma. Powerkvinnor är de allihopa! Något som de här människorna har gemensamt är att de ger mer än de tar.

När jag träffat någon av ovan nämnda (har aldrig träffat Hannah och Amanda dock!) är jag fylld av energi, glädje och pepp. Man får absolut gnälla och må dåligt, det är inte det jag menar. Men att ägna tiden när man ses åt att snacka skit är inte min grej. Längre, ska tilläggas. Jag har varit en skitsnackare av rang, men det är några år sen. Nu hoppas jag att jag också sprider pepp och energi när jag träffar folk. Jag har så mycket att göra med alla olika jobb just nu att jag behöver pepp och glädje. Jag har massa fina vänner som också är förebilder för mig, men jag vill inte glömma någon… Ni vet vilka ni är! <3

middag_lagergren

Detta är en del av Kajson julkalender – vill du också vara med? Läs mer här.

/Angelica

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00