ANNONS

Jag tycker inte om att köra bil…

/

… i det här vädret. Eller jag älskar inte att köra bil. Punkt. Jag tog körkort för att det skulle underlätta i livet, men jag tycker att det är rätt läskigt att köra. Jag vet att jag blir tryggare och bättre för varje gång jag kör, men i det här väglaget är jag livrädd. Jag tycker att jag ser dåligt när det snöar och jag är rädd att andra ska köra på mig. Jag är även rädd att köra fast eller inte komma upp för backar.

Igår tog vi taxi till min kompis baby shower istället för att ta bilen. Nu bor hon visserligen en bit in i skogen och till och med taxichauffören tyckte att det var svårt att ta sig fram. Han fick ta sats för att komma uppför alla backar. Men i alla fall. Jag önskar att jag var lite tuffare och inte så rädd. Är det någon av er som känner igen sig? Eller kör ni bil oavsett väglag? Jag är extra rädd när barnen sitter med i bilen, då vilar ett enormt stort ansvar på mig som chaufför. Jag skulle liksom aldrig förlåta mig själv om någonting hände med barnen när jag satt bakom ratten.

bil

På sommaren är det lättare att köra bil.

Bättre sikt och härligare känsla med vinden i håret. Jag längtar oerhört mycket tills Jessica tar körkort och jag hoppas att hon gör det snarast. Jag tänker att hon inte är lika rädd som jag är, och då kan vi ta oss överallt med våra bilar.

/Angelica

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00