ANNONS

Träningsmorgon på Nox Box med Paula och Pischa

/

Tack för alla era kommentarer igår här på bloggen och på instagram. Jag mår bra idag! Jag skippade gårdagens träningspass och vilade i soffan hemma hos pappa. Så mysigt! Nu har vi varit på ett event som Paula Uribe och Pischa höll i på Nox box vid Globen. Riktigt roligt och svettigt. Josefin och Stina fotade massor när vi tränade.

DSC01848

Innan träningspasset med

Jessica. 

Alla fick med sig varsin goodibag från Risenta när vi gick hem. Massa goda nötter och grejer! Jag smakade även på Clean drink för första gången, riktigt god!

DSC01836

Vi fick börja med att hitta de inre magmusklerna. Muskler som både jag och Jessica känner att vi har sådär bra kontakt med. Men vi fick hjälp av

Paula

och

Pischa

för att hitta hur man gör för att få kontakt.

DSC01853

Öva balans!

DSC01873

Stärka magen.

P1010493

Jessica testade att hoppa upp i taket, det gick kanon. Spana in

Nadjas blogg

på Vimedbarn, hon tar så fina bilder.

DSC01880

Massage i ring.

P1010507

Jessica i jägarvila och jag gör dips. Sjukt jobbigt!

P1010494

Alla fick marker att bygga på hög för varje runda vi körde av olika övningar. Jag och Jessica hann inte riktigt alla våra…. hehe.

DSC01881

Hela härliga gänget!

P1010481

Alla fick varsin acai bowl från

@cafekajsa

när passet var slut. Den var ljuvlig! Alltså jordnötssmör… mm mmm mmm!

cafekajsa

Så roligt att träffa Linnea igen. Hon har en grym blogg här på LOPPI med massa recept, spana in den.

IMG_6278

Paula, jag, Pischa och Jessica. Jag önskar att varje morgon började med ett träningspass med de här tjejerna. Pepp deluxe!

Tack till Nox Box, Risenta, Cafe Kajsa, Clean drink, Paula och Pischa och såklart LOPPI för en grym start på dagen. Nu är det dags för mig att gå ner och hämta barnen på förskolan. Ikväll väntar vårt sista pass med Prince, sen är militärträningen över för den här gången. Jag kommer vilja haka på nåt liknande till våren och även åka iväg på en träningsresa. Har någon av er varit på träningsresa? Vart åkte ni? Med vilka? Vad var det för typ av träning? Jag tänker att ett till två pass om dagen är lagom, sen vill jag hinna sola och bada lite också.

/Angelica

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00