ANNONS

Inget mer prat om körkortet 

/

 

Från och med nu blir det inga fler inlägg här i bloggen om övningskörning eller körkort. Några skrev att jag inte ska ge upp, det kommer jag absolut inte göra heller. Men det var dumt av mig att dela med mig om när uppkörningen var, det blev nog en extra stress att veta att så många visste om det. Nästa gång jag skriver något om körkortet har jag det i min hand! Jag tycker att ni har varit (är) urgulliga som peppar och stöttar mig, ni är bäst! 

När det är över ska jag fira som aldrig förr. För många är det här med körkort en enkel grej, inte för mig. Men som sagt, jag ger inte upp! Nu har jag ältat klart att jag misslyckades, torkar tårarna och satt mig bakom ratten igen. 

/Angelica 

13
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00