ANNONS

Vår stora dag med både Ida Sjöstedt och Molly Sandén

/

Angelica

,

Bröllopet

,
_A9A2728
_A9A2695

En kärleksfull dag som denna med prinsbröllop är det fantastiskt att se tillbaka på sitt eget bröllop. Mitt i all stress med ett litet barn är det lätt att glömma bort varandra och kärleken tycker jag. Då känns det viktigt att stanna upp och tänka på vår bröllopsdag, en dag jag kommer att minnas resten av mitt liv. Det var magiskt från början till slut!

_A9A2934
_A9A2938
_A9A2942
_A9A2888

Min bröllopsklänning är designad

av Ida Sjöstedt och jag har fått frågan flera gånger om jag vill sälja den… Det vill jag tyvärr inte. Jag älskar klänningen och den hänger faktiskt framme i vårt lilla kontor, som en fin inredningsdetalj.

_A9A2869
_A9A2878
_A9A3076

Vigseln var i Tyresö kyrka och middagen och festen hölls på Tyresö slott.

_A9A3379

Älskade Molly Sandén

sjöng två låtar, alla hårstrån på hela kroppen stod upp! Nu när hon dök upp och sjöng på Prins Carl Philips och Sofias bröllop satt både jag och Stefan i soffan och tårarna rann nerför våra kinder. Magiskt! Och vilken fin låt!

_A9A3372
_A9A3354

Alla bilder är tagna av

Jessica Silversaga

. Jag älskar ju bröllop, skriver du en bröllopsblogg? Eller läser du någon som du gillar? Tipsa gärna här i kommentarsfältet.

/Angelica

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00