ANNONS

Tre fredagsönskningar.

/

1. En rosa jacka!

Jag älskar, älskar, älskar rosa… men brukar inte ha på mig den färgen så ofta. Jag har dock på mig en rosa Greta-klänning idag (eftersom det är alla hjärtans dag) och jag har nog aldrig fått så många komplimanger för mina kläder som idag. Tackar! Till våren skulle jag gärna ha på mig den här jackan från Lexington, men någonting säger mig att magen inte skulle trivas i en sån liten jacka… hehe. Men till hösten, ja då ska den banne mig bli min.

2216_c248f3068f-c-big
2. En klänning…

…till lilla Frö. Om det nu är en tjej vill säga. Den här från Ralph Lauren är så oerhört söt. Och egentligen alldeles för dyr. Men visar det sig att det är en tjej på RUL nästa vecka så kommer jag klicka hem den här direkt!

img-7511
3. Kuddfodral

Jag är fortfarande på jakt efter massa nya kuddar och kuddfodral till vår soffa. Den här kudden här från Royaldesign.se skulle vara fin i soffan… Jag fick ett superfint fodral av min kompis Hannah, som hon fått av Carolina Gynning. (Finns för övrigt också på Royaldesign för 550 kr) Jag älskar det! Nu vill jag ha färger som passar med Gynning-kudden och rosa, guld, grått och mintgrönt står på inköpslistan.

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 15.07.26

CGD001

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00