ANNONS

Tre fredagsönskningar.

/

Allt är guld som glimmar. Eller mässing! Jag vill ha allt som är i guld/mässing. Marmor är ju även det nåt jag älskar lite väl mycket kanske. Hur som helst går mina fredagsönskningar i guldets tecken.

Och så vill jag skicka en litet guldhjärta till Malin, en av mina bästa vänner. Tack för att du alltid är så peppig och positiv! Du gör mig lycklig. <3

/Angelica

1. Tandborstmugg! 

Den här lilla skönheten kommer tyvärr ut i butik i mars, så jag och alla andra får hålla till godo. Den kommer finnas på Lagerhaus! Så snyggt i badrummet tillsammans med allt marmor. Mmm. Drömmer mig bort till ett nyrenoverat badrum.

mugg

2. Bokmärken

Jag läser inte alls så ofta som jag skulle vilja, jag sitter liksom med mobilen i högsta hugg i stället så fort jag sitter på en buss eller i vår soffa. Mycket dåligt! Jag ska bli bättre på det och tänker att en morot är några fina bokmärken från Tom Dixon. De finns att beställa här! 

9993e3617e9349de91b84d8e2c86003a

3. Clutch!

Det här är en perfekt liten väska till nyårsafton. Den här kommer från H&M och får gärna hänga på min axel under vinterns festligheter. Vore snyggt med ett par Minx-naglar till.. Kanske skulle göra det igen. Mina naglar är det fulaste jag någonsin sett just nu. Älskar inte november.

hmprod-1

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00