ANNONS

Spaden i marken

/
20130926-161137.jpg

Nu äntligen kan huset börja byggas. 4 månader försent p g a överklaganden satte jag spaden i marken på Dalarötomten. Det regnade rakt ner i champagneplastglasen – men vad gjorde det. De som inte tyckte Haninge skulle gett bygglov till mitt hus fick inget gehör, men kan glädja sig åt att försening och fördyrning förmörkade mitt liv. Men nu är det historia. Det var trots allt en skön känsla att stå i geggan med arkitekten Clas som uppmuntrat mig oavbrutet, med Sixten 9 som ville veta var poolen ska placeras och kunde farmor tänka sig en trampolin? Tyvärr lille vän det går inte men kanske sviktbräda! Med fanns också skorpionen som jag kallar Hamit för, som ska schakta och göra grunden. -Varför har din firma en skorpion som logotyp? -För att vi är så giftigt bra. Svarade han. Ja så kan man väl kanske också se på det farliga djuret. Huvudsaken är att han gör rätt och håller budget. Sen får han vara vilket djur som helst.

20130926-161152.jpg
715

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00