Wraps med capresesallad

Caprese är en italiensk sallad med tomater, mozarella och basilika. Här får den sällskap av rucolasallad och parmaskinka.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 6 tomater
  • 1 rödlök - liten
  • 1 basilika - kruka
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - grovmald
  • 250 g mozzarella
  • 8 parmaskinka - skivor
  • 4 stora tortillabröd - gärna med fullkorn
  • 25 g rucolasallad

Gör så här

  1. Skär tomaterna i små tärningar. Lägg dem i en sil och låt dem rinna av ca 10 min. Skala och finhacka rödlöken. Hacka basilikabladen. Blanda tomater, lök och basilika med olja, vinäger, salt och peppar.

  2. Låt osten rinna av och skär den i tunna skivor. Lägg skinka och ost på tortillabröden och fördela tomatsalladen över. Strö över rucolasalladen.

  3. Vik ihop till wraps och linda in dem i aluminiumfolie.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!