Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Wokade grönsaker som sätter färg på middagen

Sätt lite extra färg på din thailändska middag med wokade grönsaker. Här kommer ett litet dressingtips för att sätta extra smak på grönsakerna. Apelsinjuice, ingefära, ostronsås, fisksås, koriander och farinsocker tar dina wokade grönsaker till en ny nivå! Servera tillsammans med en Thai Chicken Curry.

Allt om Mat
Wokade grönsaker som sätter färg på middagen
Wokade grönsaker som sätter färg på middagen
Wokade grönsaker som sätter färg på middagen

Ingredienser

  • 2 morötter
  • 1 broccolibukett
  • 0,5 blomkålsbukett
  • 1 lök
  • 2 dl ananasjuice
  • 1 msk ingefära - riven
  • 3 msk ostronsås
  • 1 msk vitlök
  • 2 msk chili - hackad
  • 5 msk fisksås
  • 2 msk farinsocker
  • 3 msk koriander - hackad

Gör så här

  1. Hacka upp alla grönskar.

  2. Hetta upp wokpannan och fräs alla grönsaker med vitlök och chili.

  3. Tillsätt ananasjuice, ostronsås, socker och ingefära.

  4. Smaka av med socker och fisksås, avsluta med att strö över hackad koriander. Servera!

Vad tyckte du om receptet?