Wokade grönsaker som sätter färg på middagen

Sätt lite extra färg på din thailändska middag med wokade grönsaker. Här kommer ett litet dressingtips för att sätta extra smak på grönsakerna. Apelsinjuice, ingefära, ostronsås, fisksås, koriander och farinsocker tar dina wokade grönsaker till en ny nivå! Servera tillsammans med en Thai Chicken Curry.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 morötter
  • 1 broccolibukett
  • 0,5 blomkålsbukett
  • 1 lök
  • 2 dl ananasjuice
  • 1 msk ingefära - riven
  • 3 msk ostronsås
  • 1 msk vitlök
  • 2 msk chili - hackad
  • 5 msk fisksås
  • 2 msk farinsocker
  • 3 msk koriander - hackad

Gör så här

  1. Hacka upp alla grönskar.

  2. Hetta upp wokpannan och fräs alla grönsaker med vitlök och chili.

  3. Tillsätt ananasjuice, ostronsås, socker och ingefära.

  4. Smaka av med socker och fisksås, avsluta med att strö över hackad koriander. Servera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!