Wasabirub

Använd ca 1 msk rub till 150 g kyckling, kött eller fisk.
Wasabirub
Wasabirub Foto: Ulrika Pousette

Wasabirub

  • 50 g wasabinötter
  • 0,5 tsk svartpeppar - hel
  • 0,5 msk wasabipulver
  • 1 msk vita sesamfrön
  • 1 msk svarta sesamfrön
  • 1,5 msk flingsalt
  • 0,5 msk ingefära - mald

Gör så här

  1. Mixa nötterna i en matberedare. Stöt pepparn i en mortel. Blanda nötsmul och peppar med wasabipulver, sesamfrön, salt och ingefära.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!